• 20% korting op winterhaarbanden met de code WINTERMUTS
  • Betaal veilig achteraf via Klarna.
  • Schrijf je ook iets in het gastenboek?
  • Win met je review!

Algemene voorwaarden
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Bows by Fientje. Op alle overeenkomsten, gesloten met Bows by Fientje,is Nederlands recht van toepassing.

Prijzen:
De prijzen en/of aanbiedingen zijn ten alle tijden aan te passen door Bows by Fientje. Evenals kortingscodes en sale perioden.
Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. De prijzen zijn vermeld in euro's en zijn  BTW vrijgesteld en exclusief verzendkosten.

Bestellen:
Als je iets wil bestellen bij Bows by Fientje dan plaats je de bestelling in de webwinkel.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatische mail in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. En anders was je mail adres wellicht niet correct ingevuld. Mail dan even naar Bows by Fientje. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.

CONTROLEER je adres goed! Als deze niet kloppend is kan je bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandeling genomen.

Betaalwijze:
Betaal je via iDEAL dan word je doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door jou gekozen bank. Je betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door Bows byFientje. Je ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van je bestelling.

Kies je voor vooraf betalen via factuur ontvang je direct de automatische mail met de bevestiging van je bestelling. In deze bestelbevestiging staat wat je hebt besteld en het totaalbedrag van je bestelling (incl. verzendkosten). Het totaal bedrag dien je over te maken op rekening  NL22 KNAB 0404 7691 60 tav Bows by Fientje onder vermelding van het ordernummer. De bestelling blijft 7 dagen voor je gereserveerd. Heb je na deze 7 dagen de betaling niet voldaan, dan ontvang je een herinnering. Als je ook hierop niet reageert dan gaat je bestelling weer in de verkoop.

 

Achteraf betalen via Klarna.

Als u gebruik maakt van achteraf betalen, verklaart u akkoord te gaan met de volgende 

Achteraf Betalen: binnen 14 dagen.

Bows by Fientje geeft u in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en u betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

U kunt alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen. De webwinkel rekent u € 1,99 voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen.

Kosten bij te late betaling

Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck

Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.

Privacystatement

• U bent als consument woonachtig in Nederland en heeft als Klant van bows by Fientje producten en/of diensten afgenomen met een factuur- en afleveradres (geen postbus) in Nederland;

• U bent 18 jaar of ouder;

• Om de financiële risico’s van deze betaaloptie te beperken, wordt uw bestelling getoetst bij Klarna Bank AB. Op grond van deze toetsing wordt bepaald of bows by Fientje uw aanvraag voor achteraf betaling accepteert. Indien dit niet het geval is, zal u worden gevraagd om de bestelling via een andere betaaloptie vooraf te voldoen;

• U betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.

• U heeft altijd 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen.

• De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.

• U hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.

• U heeft altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.

• U kunt uw facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.

• Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt. Door Achteraf Betalen te gebruiken gaat u ermee akkoord dat Klarna uw persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig

uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER. * Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten. ** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.


Bows by Fientje rekend €0,50 verpakkingskosten per bestelling die verzonden moet worden.
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk. De prijzen zijn BTW vrijgesteld, en exclusief verzendkosten.
Gratis verzenden bij brievenbuspost vanaf 75,- euro (Binnen Nederland)

Bows by Fientje is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Levertijd:
Bestellingen op voorraad waarvan de betaling is ontvangen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Custom bestellingen worden binnen 5 tot 10 dagen na ontvangst van betaling verzonden. Bows by Fientje streeft er naar om de bestelling binnen deze termijnen te verzenden. Let op: Op zon- en feestdagen worden er geen bestellingen verzonden. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geef je geen recht op schadevergoeding. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat PostNL enige vertraging heeft. Bows by Fientje is hier niet aansprakelijk voor.

Retour:
Bows by Fientje streeft naar 100% tevredenheid van jou als klant. Mocht je bestelling niet naar wens blijken te zijn of niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen 14 werkdagen naar ons retour zenden.
* Sluit bij retour sturen het retourformulier bij. Deze ontvang je na het aanmelden van je retour via info@bowsbyfientje.nl
* De retour gezonden producten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd, goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Je krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Bows by Fientje heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om  het volledige aankoopbedrag niet terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Aansprakelijkheid:
Bows by Fientje stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten. Bows by Fientje stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. Bows by Fientje verkoopt geen speelgoed, let altijd op veiligheid en gebruik de producten waar het voor bedoeld is. Bows by Fientje is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook kunnen kleuren in realiteit iets afwijken op de foto.

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten: stuur dan een mail naar info@bowsbyfientje.nl Dan kijken we samen naar een oplossing.

Privacy:
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden. Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met onze privacyverklaring die je kunt terugvinden op onze website.

Copyright
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bows by Fientje, informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Het geen van toepassing is op de gehele site. Bows by Fientje behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen en foto's.

Toepasselijkheid:
Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht je geen bevestigingsmail van ons ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen, of is de bestelling niet ontvangen. Bows by Fientje heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.

Contact gegevens:
Bows by Fientje                                                      Julianalaan 52                                                            4872be, Etten-Leur                                                 Telefoon: 06-19720515
Email: info@bowsbyfientje.nl